De boodschappen
3 vrije uitloop eieren
60 gram fijne kristalsuiker
100 mll passievrucht-pulp
150 gram witte chocolade
300 ml slagroom
6 holle chocolade eieren
optioneel: paaschocolaatjes
Een simpel, snel en erg lekker paasdessert, dat er ook nog leuk uit ziet maak je zelf natuurlijk. Samen met de kids misschien?
Zo maak je dit geurige paasdessert
Smelt de chocolade au bain marie
- breng een laagje water aan de kook, draai het gas uit.
- hang een vuurvast schaaltje in de pan, de bodem mag het water niet raken.
- laat de chocolade zo smelten.
Smelt de chocola en zet het opzij.
Scheid de eieren in twee bakjes.
Klop de dooiers met de suiker romig.
Snij het fruit met een scherp mes door.
Roer afwisselend passiefruit/chocola door de eieren.
Klop de slagroom tot er zachte pieken zichtbaar zijn.
Klop de eiwitten in een andere kom zacht.
Vouw de inhoud van de 3 kommen snel in elkaar.
Breek de top van de chocolade eieren, vul ze met mousse.
Zet de eieren een nacht in de ijskast om op te stijven.
Decoreer de eieren met gele en groene smarties.
Vrolijk pasen!