SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Zonnig weer?

dan gaan we zondag heerlijk buiten theedrinken
Info, Kook- en baktips, Cadeautje en Thee
Fabricati thee side

Waar koop je deze thermosfles?
Woonwinkel & cadeaushop Fabricati

Waar vind ik Fabricati?
Nieuwe Binnenweg 72
3015 BC  Rotterdam
Tel: 010-4364780

Wanneer is de winkel open?
woensdag t/m zaterdag
11.00 – 18.00 uur
zondag
12.00 – 1700 uur

Let op!  
Fabricati is op maandag & dinsdag gesloten.

Nu de temperatuur weer aangenaam wordt en iedereen meer naar buiten gaat is deze prachtige thermosfles uit China een nieuwe aankoop die we graag laten zien. Het is ook een fijn  moederdag cadeautje, gekocht bij woonwinkel Fabricati in Rotterdam. Deze leuke winkel heeft sowieso de meest originele cadeautjes, voor een aantrekkelijke prijs. 

De fles is een blikvanger bij elke picknick en deze (0.4 l) is klein genoeg voor in je tas als je gaat fietsen ofzo. Er zijn 5 verschillende uitvoeringen, de tulp in 4 kleuren en een groene met een goudvis, wel moeilijk kiezen! De kleine versie kost € 12.50.

Fabricati heeft ook grotere (1.2 l)  thermosflessen, handig voor als je samen gaat picknicken ;D Ook in vier kleuren, maar dan met rozen ipv tulpen, en een limegroene met een goudvis, allemaal even leuk. De grote maat thermosfles kost 14.50 euro.

Fabricati thee 01
Fabricati thee 02

Doe een mooi Chinees theezakje in je nieuwe thermosfles of wat verse munt (een leuke, typisch Rotterdamse combi met de Chinese fles). De prachtige thee op de foto heeft een lieve vriendin voor ons meebracht, uit Taiwan. Maar allerlei Chinese thee is ook te koop in de Aziatische supermarkten in Rotterdam.

Fijne moederdag!