SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Amelia Fang's nieuwste avonturen

zijn nog niet vertaald
Engelstalig , Leesboek, Halloween en Spannend
Amelia fang sidepic

Amelia Fang en de Eenhoornkatjes
Amelia Fang and the Bookworm Gang

Auteur/Illustrator: Laura Ellen Anderson
Serie: 6 delen Nederlands + 2 Engels
Oorsponkelijke taal: Engels
Vertaald door: bijna!
Verschenen: november 2020 / 27 februari 2020
Uitgeverij: Ballon Media N.V. / Egmont UK Limited
ISBN13:  9789403218199 / 9781405297639
Prijs: € 14.50 / € 4.87 (HC)
Leeftijd: vanaf 7 jaar

Voor Halloween lezen we het nieuwste Emilia Hoektand boek, Amelia Fang and the naughty Caticorns, al is het (nog) niet in het Nederlands vertaald. De serie over het Vampiermeisje is bij onze lezertjes een groot succes.

Er komen 2 twee titels per jaar uit en die worden vrij snel in bijna alle Europese talen vertaald. Al zijn wij geen fans van gemakkelijke kinderboeken-series, de mini-monsters kijken uit naar elk nieuw deeltje. Ze vinden de viezigheden in de verhalen erg grappig en de boeken lezen makkelijk weg.

Amelia fang 01
Amelia fang 02
Amelia fang 03
Amelia fang 04

Zoals altijd zijn de illustraties in the Naughty Caticorns weer schattig en is het verhaal grappig. De Bookworm Gang uitgave hebben we inmiddels ook gelezen. Het boekje is dun maar het verhaaltje is, net als alle andere Amelia Fang avonturen, erg leuk.

Kunnen we verder nog melden dat op 1 oktober 2020 het 7e boek van Emilia Hoektand zal verschijnen The Trouble with Toads.

3 stralende sterren voor de hele Emilia Hoektand serie!

NB In het VK is er een speciale gratis uitgave gepubliceerd ter ter gelegenheid van World Book Day: Amelia Fang and the Bookworm Gang. Dat boekje is hier niet verkrijgbaar. Je kunt wel voor 0.97 cent het ebook kopen, maar alleen in het Engels.