SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

De Kinderboekenweek

wordt morgen 60 jaar!
Nederlandstalig, Info, Prentenboek, Herfst en Leesboek
Kinderboekenweek 2014

Het is Kinderboekenweek 2015!

Wanneer? van 1 tot 12 oktober

Waar? in alle scholen, bibliotheken
en boekwinkels

Wat is het thema? Feest!

Zoals elk jaar in oktober is het weer Kinderboekenweek en dit jaar bestaat de Kinderboekenweek 60 jaar. Logisch dat het thema Feest is. Op scholen en in bibliotheken door het hele land wordt aandacht besteedt aan (voor)lezen en aan boeken. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals voorlezen door populaire auteurs, ontmoetingen met schrijvers, allerlei leuke workshops om aan deel te nemen.

Dan zijn er nog de Kinderboekenweek-geschenken, meervoud zelfs dit jaar. Naast het het gratis kinderboekenweekboekje van CPNB krijg je van de NS - hoofdsponsor van de Kinderboekenweek - ook nog een gratis Spoorwegspelletje cadeau. Check it out zouden wij zeggen! Lees hier meer

Zestig spiegels 01
Zestig spiegels 02
Zestig spiegels 03

Als je tussen 1 en 12 oktober voor minstens € 10.00 kinderboek(en) koopt krijg je hett kinderboekenweek-geschenk Zestig Spiegels van Harm de Jonge er gratis bij. Het Kinderboekenweek Prentenboek van 2014 Fabian's feest is geschreven door Marit Törnqvist en kost tijdens de Kinderboekenweek € 6.95.

Fabian's feest 01
Fabian's feest 02
Fabian's feest 03

Fabians Feest App
Bij het Prentenboek van de Kinderboekenweek verschijnt ook dit jaar een leuke app. Een mooie aanvulling op het Prentenboek! Hier meer info over het downloaden van de app.

Jaarlijkse Kinderen voor Kinderen CD
Hier een voorproefje van de supervrolijke Kinderen voor Kinderen single & CD met het thema Feest! Ze hebben zelf ook feest want ze bestaan dit jaar 35 jaar!

We wensen je een feestelijke kinderboekenweek!