Boodschappenlijstje
ijsblokjes, naar smaak
1 eetlepel vlierbloesemsiroop
½ citroen, alleen sap
125 ml appelsap
vul aan met bruisend water (optioneel)
takjes munt, voor garnering
Op de warme herfstdagen smaakt een glas, koude, zelfgemaakte limonade erg lekker. Vooral de limonade van dit Britse recept van Emily Angle met veel ijs en bruisend water, We nemen de glazen mee de tuin in, het is heerlijk buiten, in de schaduw
Zo maak je een Appel Vlierbloesem Cooler
Vul de cocktailshaker met ijsblokjes.
Giet er de vlierbloesemsiroop over.
Voeg er het verse citroensap aan toe.
Giet tot slot het appelsap er ook bij.
Shake de appel-vlierbloesem cooler 10 seconden of roer alles 10 seconden door elkaar, in een kan
Vul de glazen (of kan) op met bruisend water.
Steek een rietje en een takje munt in de limonade.
Zoet & zuur zijn precies in balans en de limonade is lekker koud met ijsblokjes, een winnende combinatie zo'n Appel-Vlierbloesem Cooler!