SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Springende pinguins

en lachende hyena's
Nederlandstalig, Wetenschap, Engelstalig , Biologie, Leesboek en Dierenboek
Marije tolman

Springende pinguïns en lachende hyena’s
Auteur: Jesse Goossens
Illustrator: Marije Tolman
Oorspronkelijk: Nederlands
Verschenen: april 2013
Uitgeverij: Lemniscaat Uitgeverij
ISBN: 9789047705284
Prijs: € 19,95.
Leeftijd: alle leeftijden

Zowel de vereniging Vrienden van Blijdorp als uitgeverij Lemniscaat bestaan 50 jaar in 2013. Ter gelegenheid van dit gezamelijke jubileum verscheen op 27 april jl een bijzonder jubileumboek: Springende pinguïns en lachende hyena’s. En wat een geweldig boek is het geworden!
Springende pinguins 01
Springende pinguins 02
Springende pinguins 03
Jesse Goossens schreef het boek en Marije Tolman maakte de prachtige tekeningen, zoals hier te zien. Het prentenboek Springende pinguïns en lachende hyena’s is vanaf 27 april overal in Nederland verkrijgbaar, maar alleen in Diergaarde Blijdorp kun je de jubileumuitgave met een speciaal stofomslag kopen.

 

Als je toch al van plan was in de vakantie een dagje naar Diergaarde Blijdorp te gaan, kun je meteen het boek kopen. Je krijgt er geen spijt van want het is echt een superleuk & leerzaam boek! En...je steunt gelijk de vereniging 'De Vrienden van Blijdorp'.

Springende pinguins 03
Springende pinguins 02
De vriendenclub steunt Diergaarde Blijdorp al 50 jaar bij het verbeteren van de tuin want zoals we allemaal wel weten is een dierentuin mooi houden een kostbare zaak. Door deze steun hebben al veel dieren een prachtig nieuw verblijf gekregen en is het pasgeopende Amazonica nu een feit.


Wil je meer weten over de 'Vrienden' of wil je zelf vriend/in van Blijdorp worden? 


Hier is de link  http://www.vriendenvanblijdorp.nl 

De snazzielezers, groot & klein geven Springende pinguins en lachende hyenas van harte drie schitterend stralende sterren!