De boodschappen
200 gram pure chocolade (72% cacao)
200 gram zachte boter
200 gram rietsuiker
5 vrije uitloop eieren
200 gram amandelmeel
optioneel
chocolade
frambozen
slagroom of
pistache ijs
Morgen is het moederdag, daarom bakken we vandaag deze bijzonder lekkere cake van de beroemde Britse chef Angela Hartnett. De taart komt oorsponkelijk van het eiland Capri. Angela serveert hem met een bolletje authentiek Italiaans pistacchio ijs.
Wij serveren hem met extra chocola, frambozen, slagroom en Albert Heijn pistache ijs. Het zijn maar kleine aanpassingen aan de meest geliefde smaken van de mama's, en de mini-monsters ;)) Hoe decadent wil je de cake hebben?
Zo maak je de Chocolade Capresecake
Verwarm de oven voor tot 180°C
Laat de chocolade harden.
Leg de frambozen bovenop de cake, klaar!
Nu hoef je alleen nog de frambozen er op te leggen.
Geef er koffie en slagroom bij of zoals Angela Hartnett, pistache ijs ;)
Wat je er wel of niet bij geeft, deze cake is sowieso een plaatje en superlekker.
Fijne moederdag morgen!