De boodschappen
5 ansjovisfilets in olie
1 teentje knofllook
takje platte peterselie
wat sprietjes bieslook
100 gram zachte boter
een bosje radijs
2 hardgekookte eieren
brood
Vandaag een lekker, hartig lunch-receptje dat mooi staat op de paastafel en dat snel gemaakt is. Wil je de boter minder zout spoel dan de ansjovis af met koud water.
Zo maak je crostini met ansjovisboter
Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
Blend ansjovis met knoflook.
Doe het bij de boter.
Knip er peterselie en bieslook bij.
Roer alles stevig door elkaar.
Doe de boter in een schone kom.*
Rooster het brood.
*Zet de ansjovisboter 1-2 uur in de ijskast zodat de smaken kunnen blenden, laat het op kamertemperatuur komen voor je het serveert
Leg het brood met radijs en gekookte ei (gehalveerd) op een bord.
Geef de ansjovisboter er apart bij.
Gezellige paasdagen gewenst!