Icon en

De krokodil die niet van water hield

stond in de Prentenboeken Top 10 van 2016!
Prentenboek, Dierenboek, Feesten van over de wereld , Grappig en De Nationale Voorleesdagen
The crocodile who didn't like water sidepic

De krokodil die niet van water hield
Auteur/Illustrator: Gemma Merino
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald door: L.M. Niskos
Verschenen: januari 2014
Uitgeverij: Lemniscaat B.V.
ISBN13: 9789047706144
Prijs: € 14.99 (HC)
Leeftijd: vanaf 4 jaar

De krokodil die niet van water hield. sidepicll

In dit schitterende prentenboek De Krokodil die niet van water hield lees je hoe een schattige kleine krokodil maar niet kan begrijpen waarom hij niet van water houdt. Zijn broertjes en zusjes spartelen en zwemmen er op los maar hij houdt meer van in bomen klimmen. Waarom toch?

Dit uit het Engels vertaalde prentenboek van Gemma Merino heeft alles wat een goed prentenboek moet hebben. Briljante illustraties, een grappig, lief en origineel verhaal met op het eind een echte twist. Dit prentenboek werd gekozen voor De Nationale Voorleesdagen Top 10, dat betekent dat je boek is genomineerd voor Prentenboek van het jaar.

The crocodile who didn't like water 01
The crocodile who didn't like water 02
The crocodile who didn't like water 03
The crocodile who didn't like water 04

De krokodil die niet van water hield werd door de Britse kinderjury van The Coventry Inspiration Book Award 2014 uit 12 genomineerden gekozen als winnaar. In juni van dat jaar werd deze prestigieuze prijs aan Gemma Merino uitgereikt in Coventry. Helemaal verdiend gewonnen, zeggen onze monstertjes. En dan is het ook nog eens ons Michaëlsfeest boek. Snel lezen hoor!

3 spetterend stralende sterren voor De krokodil die niet van water hield, van onze kleine luisteraartjes en hun voorlezers!