SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

De Reuzenkraak

is liever lui
Wetenschap, Nederlandstalig, Biologie, Leesboek en Dierenboek
De reuzenkraak is liever lui home

De Reuzenkraak is liever lui
Samengesteld door: Geert-Jan Roebers
Illustrator: Irene Goede
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Verschenen: april 2019
Uitgeverij: Gottmer
EAN: 9789025771140
Prijs: € 18.99 (HC)
Leeftijd: 10 jaar en ouder

De reuzenkraak is liever lui sidepic

Al jarenlang lezen wij wekelijks de rubriek De Kleine Wetenschap in onze krant, een leuke pagina met allerlei wetenschappelijke nieuwtjes over dieren voor kinderen en hun ouders. De pagina wordt gevuld door diverse wetenschaps-journalisten maar de illustraties zijn van 1 persoon: Irene de Goede. En wat zijn het mooie, leuke, lieve of grappige illustraties die zij maakt! Wij houden veel van haar prachtige, natuurgetrouwe illustraties.

Over dieren weten we al heel veel doordat er heel veel onderzoek naar wordt gedaan maar toch komen er nog dagelijks dingen aan het licht die we niet wisten. En juist die dingen worden gemeld in De Kleine Wetenschap. Zo leuk dat Bioloog Geert-Jan Roebers de honderd leukste artikelen voor ons uitzocht, die vervolgens zijn gebundeld in dit boek.

De reuzenkraak is liever lui 01
De reuzenkraak is liever lui 02
De reuzenkraak is liever lui 03

De artikelen bevatten serieuze feiten en ontdekkingen maar zijn met humor geschreven, precies wat snazzie's mini-monsters zo leuk vinden om te lezen. En met hen vele kinderen en volwassenen denken wij. Een prachtig boek waar we nog lang plezier aan gaan beleven!

3 stralende sterren voor De Reuzenkraak is liever lui, unaniem van al snazzie's lezertjes!