SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Mijn Groot Zoekboek

op de boerderij
Kartonboek, Kijk en Zoekboek, Prentenboek, Spelend leren en Dierenboek
Mijn groot zoekboek sidepic

Mijn groot zoekboek Op de boerderij
Auteur/Illustrator: Veldboeket Lektuur
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Serie: 4 delen
Verschenen: 2018
Uitgeverij: YoYo Books US
EAN: 9789463349451
Prijs: € 17.99 (HC)
Leeftijd: 2 - 6 jaar

Mijn groot zoekboek sidepicll

Mijn groot zoekboek - Op de boerderij is een leuk zoekboek op super formaat, de titel is niet overdreven. Op de kleurige prenten is heel veel te zien dus de kids moet goed zoeken naar de gevraagde dieren of voorwerpen! Spelenderwijs wordt ook leren tellen meegenomen.

Mijn groot zoekboek 01
Mijn groot zoekboek 02

De mini-monstertjes grijpen vaak naar dit boek maar dat is geen probleem want de stevige kartonpagina's kunnen tegen een stootje. De kleintjes vinden de grappige dieren en de vrolijke kleuren erg aantrekkelijk en samen zoeken is een leuk spelletje!


Twee heldere sterren voor Mijn Groot Zoekboek - op de boerderij!