Icon en

Geef een boek cadeau 2021

De Brief voor de Koning
Nederlandstalig, Leesboek, Spannend en Geef Een (Prenten) Boek Cadeau promotie
Een van de allerliefste boeken van onze mini-monsters is De brief voor de Koning, van Tonke Dracht. En laat dat nu net het boek zijn dat de stichting Geef een boek cadeau als boek voor 2021 heeft gekozen. Zo leuk dat nu hopelijk alle Nederlandse en Belgische kinderen van dit fijne boek kunnen genieten! Dit boek was genomineerd voor de Griffel der Griffels!

Het verhaal gaat over de jonge Thuri die in het diepst van de nacht een geheime, heel gevaarlijke opdracht krijgt. Hij moet een uiterst belangrijke brief bij de koning bezorgen maar onderweg liggen veel gevaren op de loer... Dat het boek superspannend is hoeven we je niet meer te vertellen.
De brief  voor. de koning 2021

De Brief voor de Koning
Auteur: Tonke Dragt
Illustraties: Joukje Akveld
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Verschenen:  23-04-2021
Uitgeverij: Geef een boek cadeau/Lemniscaat
ISBN: 9789083120805
Prijs: € 3.50 (paperback)
Leeftijd: vanaf 10 jaar

Alle gedoneerde boeken komen heel goed terecht. De stichting Geef een boek cadeau werkt samen met partners die belangeloos hun diensten verlenen, zoals uitgeverijen en transporteurs. Zo komen de gedoneerde boeken overal op de goede plaats.

Er doen ook grote boeken donateurs mee en als daar dan onze individuele hulp nog bij komet kunnen we met z'n allen heel veel kinderen en hun ouders blij maken. Ook meedoen? Lees er alles over op de geef een boek cadeau website.

3 goudglanzende sterren voor de jaarlijkse actie Geef een boek cadeau, van de voorlezers!