SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Geef een prentenboek cadeau actie

doe ook mee!
Info, Lente en Shopping Tips!
Geef een boek cadeau home

Geef een prentenboek cadeau 2022
Ik zou wel een kindje lusten

Auteur: Sylviane Donnio
Illustrator: Dorothée de Monfroid
Oorspronkelijke taal: Frans
Vertaald door: J.H. Gever
Verschenen: mei 2022
Uitgeverij: Gottmer
ISBN13: 2000000031910
Prijs: € 2.50 (HC)
Leeftijd: 4 - 12 jaar

Geef een boek cadeau sidepic

Vanaf vandaag gaat de actie 'Geef een prentenboek cadeau 2022' van start! En wat een leuk prentenboek is het weer dit jaar: Ik zou wel een kindje lusten! Deze prachtige actie is bedoeld om bij alle kinderen in Nederland en België - wiens ouders het financieel niet makkelijk hebben - ook mooie boeken in de kast te krijgen.

De prentenboeken zijn te koop voor een klein prijsje. Zit je krap bij kas dan kun voor je kinderen dit superleuke boek (echt waar! we lezen het al een aantal jaren heel vaak voor) nu kopen voor slechts 2.50 euro! Zit je goed bij kas en je dan toch minimaal een tientje uitspaart kun je dat eventueel weer besteden aan wat extra boeken, die naar de kinderen van de actie gaan.

Dus hoe je het ook bekijkt, het is altijd een win-win-win actie!

Geef een boek cadeau 01
Geef een boek cadeau 02
Geef een boek cadeau 03

In het boek krijgt een kleine, verwende krokodil elke dag verse bananen te eten, van zijn ouders. Daar groei je goed van, zeggen ze tegen hem. Maar op een dag wil Kleine Krokodil geen banaan meer eten, hij heeft er genoeg van. Zijn ouders slepen allerlei lekker eten voor hem aan, zoals knakworstjes en taart maar NEE, zegt Kleine Krokodil!

Geef een boek cadeau 04
Geef een boek cadeau 05

Zijn ouders weten het echt niet meer maar Kleine Krokodil gaat ervandoor. Hij weet wel wat hij het liefst wil eten. Weten jullie het ook? Lees het boek maar, het is erg grappig! De actie duurt t/m 3 juni a.s.

3 stralende sterren voor prentenboek Ik zou wel een kindje lusten en 3 dezelfde sterren voor deze fijne Geef een prentenboek cadeau actie!