Boodschappenlijstje
200 gram Hollandse garnalen
60 gram mayonaise
1 eetlepel vers citroensap
2 lente-uitjes
1 eetlepel verse paprika
versgemalen peper & zeezout
10 cocktailtomaten
1 zakje gemengde frisee sla
Een lekker snack-receptje voor oud & nieuw maar ook als lunch scoort het hoog bij ons: de cocktail-tomaat gevuld met garnalen salade. We bestellen biologische groenten en fruit altijd bij Rechtstreex of onbespoten zodat het geen kwaad kan voor de mini-monstertjes! Bovendien is alles van supergoede kwaliteit. Dus dat wordt weer heerlijk!
Zo maak je Cocktailtomaten gevuld met garnalensalade
Hak de lenteui en de paprika klein.
Knijp er vers citroensap bij.
Voeg er de garnalen aan toe.
Kruid het mengsel met zeezout en versgemalen peper
Doe de mayonaise erbij in de schaal.
Schep het mengsel voorzichtig door elkaar.
Dek de salade af en zet koud weg tot later.
Laat de garnalensalade een uurtje koelen in de ijskast dan kunnen de smaken blenden
Snij de top van de tomaten los, maar niet af.
Schep de cocktail-tomaten leeg met een theelepel.
Leg wat slablaadjes op de bodem van de tomaten.
Vul de tomaten met de garnalen-salade, druk het aan.
Leg de tomaten op de bordjes met sla en citroen.
Serveer de gevulde tomaten optioneel met geroosterd brood.
Wij wensen iedereen alvast een fijne jaarwisseling!