SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Goodbye Summer

Hello Autumn
Herfst, Engelstalig en Prentenboek
Goodbye summer promo

Goodbye Summer, Hello Fall
Auteur/Illustrator: Kenard Pak
Serie: Goodbye Autumn, Hello Winter; Goodbye Winter, Hello Spring
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald: niet
Verschenen: september 2016
Uitgeverij: Henry Holt & Company Inc.
EAN: 9781627794152
Prijs: € 16.99 (HC)
Leeftijd: 4 - 7 jaar

In 2019 schreven we al over Kenard Pak en zijn schitterende boek over de wisseling van de seizoenen. Nu, aan het einde van de zomer, het begin van de herfst, brengen we graag zijn boek voor deze seizoenswisseling onder de aandacht: Goodbye Summer, Hello Autumn.

Goodbye summer 01
Goodbye summer 02
Goodbye summer 03

Niet alleen de schitterende tekeningen zijn van Koreaanse illustrator van kinderboeken Kenard Pak, ook de tekst in de boeken schrijft hij zelf. Zo filosofisch en dromerig mooi zijn de kleuren en de fijne structuur van zijn werk, je ziet er zijn liefde voor de natuur in. Je wil zijn werk eigenlijk liever aan de muur hangen zodat je er de hele dag naar kan kijken.

Goodbye summer 04

Dit schitterende boek kunnen we met alle plezier heel warm aanbevelen. Onze jongste mini-monstertjes hebben het boek al vaak gehoord maar toch kijken en luisteren ze weer graag als het uit de kast. We bewaren het speciaal voor deze tijd van het jaar. ;))

Snazzie's jongste luisteraartjes maar ook onze voorlezers geven Goodbye Summer, Hello Autumn graag drie prachtige, zacht schijnende sterren!