Icon en

Heb jij Minuscule al gezien?

en wat wordt er nog meer verwacht in de bioscoop
Info, Bioscoop en Vakantie- & weekenduitjes

De film Minuscule draait al een tijdje in de bioscoop, misschien heb jij hem al gezien. Nog niet gezien? Ga dan snel kijken, de film is zo schattig en grappig! Op de andere vier films moet je nog even wachten maar wel leuk om er alvast naar uit te kijken! Hier vind je meer informatie

Minuscule, een groot avontuur op microniveau…
Ergens op een rustige open plek vormen de haastig achtergelaten spullen van een picknick de inzet van een oorlog tussen twee rivaliserende bendes mieren.

Vanaf 6 jaar - 24 april 2014 in de bioscoop

Koemba heeft vanaf zijn geboorte maar de helft van zijn strepen, waardoor hij door de rest van de kudde wordt buitengesloten.Wanneer de kudde te maken krijgen met extreme droogte offert Khumba zich op en gaat op zoek naar de beroemde waterput.

Vanaf 6 jaar - 25 juni 2014 in de bioscoop

Hoe tem je een draak 2
Vijf jaar nadat de draken en Vikingen samen zijn willen Astrid, Snotvlerk en de rest alleen drakenracen. Maar dan ontdekken Hikkie en Tandloos een geheimzinnige ijsgrot, waar honderden wilde draken leven...

Vanaf 6 jaar - 02 juli 2014 in de bioscoop

 

Pompeii
De heldhaftige slaaf Milo (Kit Harington) weet zich uitstekend te weren in een gevecht. Dit valt ook een van zijn slavendrijvers op. Hij stuurt Milo naar Pompeii, een klein stadje aan de voet van de Vesuvius, om als gladiator in de arena te vechten.

12 jaar en ouder - 17 april 2014 in de bioscoop

Oorlogsgeheimen
Zomer 1943. Tuur (Maas Bronkhuyzen) en Lambert (Joes Brauers) zijn al van jongs af aan onafscheidelijk. De omgeving van hun Zuid-Limburgse dorp kent geen geheimen voor de vrienden. Maar de oorlog gaat ook aan hun idyllische dorp niet voorbij en de wereld verandert voorgoed.

12 jaar en ouder - 03 juli 2014 in de bioscoop

Wij wensen jullie veel plezier!