SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Het allermooiste cadeau

een brievenbus-boekje
Verjaardag, Prentenboek, Cadeautje, Moederdag, Filosofie, Dierenboek en Grappig
Het allermooiste cadeau home

Het allermooiste cadeau
Auteur/Illustrator: Patrick Mcdonnell
Serie: Mutts
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald door: L.M. Niskos
Uitgeverij: Lemniscaat
Verschenen: oktober 2006
ISBN: 9789056378578
Prijs: € 7.95 (paperback)
Leeftijd: alle leeftijden

Het allermooiste cadeau sidepicll

We geven onze liefste moeder op moederdag een grappig stripboekje cadeau Het Allermooiste Cadeau van Patrick McDonnell. Het boekje heeft helemaal niets met moederdag te maken maar alles met geven en ontvangen. Voor alle leeftijden leuk want het gaat over een Kat die zijn beste vriendje Hond een heel mooi cadeau wil geven. Moeilijk hoor, want Hond heeft alles al. Maar uiteindelijk slaagt Kat er toch in om zijn vriend met het allermooiste cadeau te verrassen.

Het allermooiste cadeau 01
Het allermooiste cadeau 02
Het allermooiste cadeau 03

In 1994 al tekende de Amerikaanse cartoonist Patrick Mcdonnell een stripje dat Mutts heet. Als je naar de tekeningen kijkt weet je onmiddelijk dat ze door een dierenliefhebber gemaakt zijn. Met een paar streepjes geeft Patrick Mcdonnell Ming & Tibbe zoveel uitdrukking, onmiddelijk herkenbaar voor elke honden- en/of katten fan. De grapjes zijn wel veel leuker in het Engels, soms zijn ze gewoon niet te vertalen.

TIP: Boek in de bus!
Het allermooiste cadeau is ook verkrijgbaar in mini-formaat, met bijgeleverde envelop, voor € 1,95. Met twee postzegels erop verstuur je het mini-boekje aan de allerliefste moeder. Veel leuker dan gewoon een kaartje!

Drie stralende sterren voor Het allermooiste cadeau, van ons allemaal!