Icon en

Het huis met de schuine vloeren,

pratende ratten en raadsels op de muren
Leesboek, Fantasy en Spannend
Het huis met de schuine vloeren sidepic

Het huis met de schuine vloeren etc
Auteur: Tom Llewellyn
Illustrator: Maximilian Meinzold
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald in het nl: Esther Ottens
Verschenen: June 2010
Uitgeverij: Van Holkema en Warendorf
EAN: 9789000344635
Prijs: € 16.99 (HC)
Leeftijd: vanaf 9 jaar

Het huis met de schuine vloeren sidepicll

Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de muren is een origineel, grappig en spannend boek verteld door de Amerikaanse fantasy schrijver Tom Lewellyn. Het verhaal is zijn debuut en het heeft alles wat je graag wil lezen in een fantasy boek,

Het huis waarnaar de broertjes verhuizen is een ongewoon huis, het heeft een duistere geschiedenis en veel geheimen en raadsels. Worden de raadsels op tijd opgelost? Of wordt het rampzalig voor de nieuwe bewoners? Om daar achter te komen moet je het boek eerst uitlezen en dat gaat snel, want dit boek kun je bijna niet neerleggen!

Het huis met de schuine vloeren 01
Het huis met de schuine vloeren 02

De mooie omslag van het boek en het tekeningetje bovenaan ieder hoofdstuk zijn van de Duitse illustrator Max(imilian) Meinzold. Dit boek is in de meeste Nederlandse bibliotheken te vinden, dus je hoeft niet te wachten om het te lezen. We hebben het in ieder geval met veel plezier gelezen!

3 helder schijnende sterren in het donker voor het huis met de schuine vloeren etc, van onze jonge luisteraars en hun voorlezers!