SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Het verborgen leven van bomen

voor kinderen
Biologie, Leesboek en Wetenschap
Het verborgen leven van bomen sidepic

Het verborgen leven van bomen
Auteur: Peter Wohlleben
Illustrator: Stephanie Reich
Oorspronkelijke taal: Duits
Vertaald door: Martine Letterie
Verschenen: juni 2018
Uitgeverij: Davids Fonds / Infodok
EAN: 9789021678467
Prijs: € 20.99 (HC)
Leeftijd: 8 - 12 jaar

Peter Wohlleben heeft heel veel boeken over de natuur geschreven, voor volwassenen. Maar nu is er het Het verborgen leven van bomen voor kinderen. Het is zijn eerste kinderboek, dat in 2018 in het Nederlands is vertaald. Dit boek willen we graag op Snazzie laten zien want staat vol informatie en het is een heel leuk boek!

Het verborgen leven van bomen voor kinderen beantwoordt veel vragen die kinderen hebben, zoals Slapen bomen 's nachts ook, net als wij? Kunnen ze met elkaar praten? en Hebben bomen ook familie? Het boek verteld over hoe bomen samenleven met alle dieren in het bos, met planten en bloemen en wat ze doen voor ons.

Het verborgen leven van bomen 01
Het verborgen leven van bomen 02
Het verborgen leven van bomen 03

Er staan veel bosproefjes in dit boek die je zelf kunt doen, om uit te vinden hoe het bos werkt. Ook staan er veel prachtige foto's en leuke tekeningen in. Het is een fijn boek waar je veel van leert en waar je iets mee kunt. Wij zijn er blij mee!

3+ voor altijd schijnende sterren voor Het verborgen leven van bomen voor kinderen, van de luisteraars en de voorlezers!