SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

IJshart ll

door Jamie Littler
Winter, Leesboek, Fantasy, Spannend en Geïllustreerd
Ijshart 2 sidepic

IJshart 2
Auteur/Illustrator: Jamie Littler
Serie: IJshart (2 delen)
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald door: Carolien Metaal
Verschenen: augustus 2021
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN13: 9789024581894
Prijs: € 18.99 (HC)
Leeftijd: vanaf 10 jaar

Hoera! Deel 2 van IJshart, De ontsnapping uit Aurora van Jamie Littler is uit! We zaten er al op te wachten. Eigenlijk lag het boek al in augustus in de winkel maar door de zomervakantiedrukte zijn we er nu pas aan begonnen. De proloog is al gelijk weer spannend! Heel fijn dat het boek na de proloog gelijk verder gaat waar we gebleven waren: op het IJshart over de vlakte scheurend, op weg naar Aurora.

Ijshart 2 01
Ijshart 2 02
Ijshart 2 03

Volgens de Boekenkrant heeft IJshart alles om je favoriete serie te worden. Een favoriete serie kiezen is te moeilijk, want we willen ons niet vastpinnen op 1 serie. Er worden zoveel mooie, leuke spannende, goede boeken geschreven dat we onszelf te kort zouden doen als we ons tot 1 serie beperken.

Het is voor ons ook niet zo belangrijk wat nou precies de allerbeste serie is, we houden van heel veel verschillende boeken over allerlei onderwerpen, maar fantasy vinden we zeker erg leuk om te lezen. Bovendien vinden we het artwork van Jamie Little fantastisch, we houden van zijn manier van tekenen. Hoe dan ook, zijn boeken zijn supercool!

Ijshart 2 04
Ijshart 2 05
Ijshart 2 06
Ijshart 2 07

Voor nu zijn we in ieder geval erg blij dat deel 2 er is, want we lezen het nu al met veel plezier en het boek is nog niet eens uit. We kunnen de boeken dan ook van harte aanbevelen. Dan kun je zelf ontdekken hoe het verder gaat met Ash en Luna. Zouden ze de ouders van Ash vinden? We zijn erg benieuwd!

3 schitterende, warm stralende sterren voor IJshart ll, De ontsnapping uit Aurorora!