SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Ik ben de Koning

door Leo Timmers
Prentenboek en Koningsdag
Ik ben de koning home

Ik ben de KONING
Auteur/Illustrator: Leo Timmers
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Verschenen: januari 2019
Uitgeverij: Querido Kinderboek
EAN: 9789021414768
Prijs: € 16.99 (HC)
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Op zoek naar een leuk boek voor koningsdag kwamen wij dit geweldige boek tegen. Ik ben de KONING is een weer een echte Leo Timmers! Zo grappig en met de bekende superleuke illustraties. Simpel en to the point, de humor in zijn boeken is goed te begrijpen, zelfs voor kleuters. Heel knap!

Ik ben de koning 01
Ik ben de koning 02
Ik ben de koning 03
Ik ben de koning 04

Kijk ook even naar het grappige Vlaamse filmje, de kids acteren zo leuk! Met veel verschillende stemmen voor de dieren. Willen we even melden dat in ons boek dezelfde dieren staan als in het filmpje, alleen de olifant ontbreekt bij ons. Er zijn ook wat taalverschillen in de tekst, maar dat lijkt ons logisch.

Desalniettemin: 3 stralende sterren voor ik ben de KONING van alle snazzie-lezertjes, jong en ouder! ;))