Boodschappenlijstje
een rol vers bladerdeeg
1 vrije uitloop bio-eidooier
25 gram rietsuiker
100 gram Tony's pure chocola
250 ml slagroom
frambozen of aardbeien
Maak gezellig kleine Victoria-slagroomgebakjes met de mini-monstertjes, snel klaar en simpel te maken met een rol vers kant & klaar bladerdeeg.
Zo maak je Victoria-slagroomgebakjes
Verwarm de oven voor op 180°C en leg een vel bakpapier op de bakplaat.
Steek 12 cirkels uit het deeg.
Prik gaatjes in 6 cirkels.
Scheid een eidooier.
Klop de eidooier los.
Strijk ei op de cirkels zonder gaatjes.
Bestrooi het eigeel met suiker.
Bak de cirkels in 8 - 10 minuten gaar.
Smelt intussen de chocola au bain marie
Laat de cirkels afkoelen.
Doop alle cirkels in de gesmolten chocola.
Laat de chocolade harden.
Klop intussen de slagroom stijf.
Schep de stijfgeslagen slagroom in een spuitzak
Spuit een grote rozet slagroom op de onderste helften.
Druk de bovenkanten zachtjes op de slagroom rozetten.
Spuit bovenop de Victoria gebakjes kleine slagroomrozetten en druk daar een framboosje in. Erg lekker!