Icon en

Living Dinosaurs

in Rotterdam
Vakantie- & weekenduitjes, Informatief en leerzaam en Wetenschap
Living dinosaurs homepage

Living Dinosaurs

Wat?: Levensgrote Dino expositie!

Waar? Het 'oude' Postkantoor
Coolsingel 42, 3011 AD Rotterdam

Wanneer? 07 februari t/m 15 juni 2014

Volwassene deurprijs / online
€ 15.00 / Online € 12.00

Kids deurprijs / online
€ 9.00 / Online € 8.00

Museumkaart / CJP
€ 12.00 / Online € 10.00

Beleef vanaf 7 februari 2014 de tentoonstelling 'Living Dinosaurs' in Rotterdam. Je kunt je toch niet echt voorstellen dat deze gigantische dieren ooit gewoon op aarde rondliepen? Daarom fascineren ze ons waarschijnlijk zo en trekken tenstoonstellingen over Dinosauriërs over de hele wereld zo'n massa bezoekers.

De boeiende - internationaal reizende - tentoonstelling Living Dinosaurs is nu voor het eerst in Europa te bewonderen. Nog leuker, in onze stad Rotterdam! Je ontmoet levensgrote dinosauriërs zoals die 235 miljoen jaren geleden als kleine roofreptielen ontstonden. Tot aan de tijd dat sommige van hen uitgroeiden tot prehistorische monsters, die de alleenheerschappij veroverden op het land en in de lucht. 

'Living Dinosaurs' vertelt over de meest recente bevindingen rond de biologie van de dinosauriërs. Ze varieerden in gewicht van zo’n 20 kilo tot duizenden kilo’s. Je leest en hoort hoe zij in de loop der tijd veranderden, waarom deze dieren zo succesvol waren en hoe we vandaag nog steeds afstammelingen van ze om ons heen zien. Ook al zijn we ons er misschien niet van bewust. (Bron: NS railshop)

Misschien komen we elkaar wel tegen bij Living Dinosaurs, wij gaan zeker nog een keer kijken! We wensen je veel plezier!