SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Living Dinosaurs

in Rotterdam
Wetenschap, Info en Vakantie- & weekenduitjes
Living dinosaurs sidepic

Living Dinosaurs

Wat?: Levensgrote Dino expositie!

Waar? 'oude' Postkantoor Coolsingel

Wanneer? 07 februari t/m 15 juni 2014

Toegangsprijs
Volwassene deurprijs
€ 15.00 / Online € 12.00

Kids deurprijs
€ 9.00 / Online € 8.00

Museumkaart / CJP
€ 12.00 / Online € 10.00

Beleef vanaf 7 februari 2014  de tentoonstelling 'Living Dinosaurs' in Rotterdam

Je kunt je toch niet echt voorstellen dat deze bizarre dieren ooit gewoon op aarde rondliepen? Daarom fascineren ze ons waarschijnlijk zo en trekken tenstoonstellingen over Dinosauriërs over de hele wereld zo massaal bezoekers. De boeiende - internationaal reizende - tentoonstelling Living Dinosaurs is nu voor het eerst in Europa te bewonderen. Nog leuker in onze stad Rotterdam!

Je ontmoet levensgrote dinosauriërs zoals die 235 miljoen jaren geleden als kleine roofreptielen ontstonden. Tot aan de tijd dat sommige van hen uitgroeiden tot prehistorische monsters, die de alleenheerschappij veroverden op het land en in de lucht. 

Living dinosaurs 01
Living dinosaurs 1
Je maakt een spannende en interessante tocht door “Eeuw der Reptielen”. Zoals het Mesozoïsche Tijdperk (Trias, Jura en Krijt) ook wel wordt genoemd.

Het verhaal besluit met de ondergang van de dinosauriër die, zoals nu wordt aangenomen, werd veroorzaakt door een gigantische asteroïde die 65,5 miljoen jaar geleden op de aarde zou zijn neergekomen.

Living dinosaurs 03

'Living Dinosaurs' vertelt over de meest recente bevindingen rond de biologie van de dinosauriërs. Ze varieerden in gewicht van zo’n 20 kilo tot duizenden kilo’s. Je leest en hoort hoe zij in de loop der tijd veranderden, waarom deze dieren zo succesvol waren en hoe we vandaag nog steeds afstammelingen van ze om ons heen zien. Ook al zijn we ons er misschien niet van bewust. (Bron: NS railshop)

Misschien komen we elkaar wel tegen bij Living Dinosaurs, we wensen je iig veel plezier!