SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Mijn bladerenbewaarboekje

is super-leuk!
Wetenschap, Biologie, Natuur, Natuurlijk materiaal en Leesboek
Bladeren bewaar boekje home

Mijn bladerenbewaarboekje
Auteur: Jaap Langenberg
Illustrator: Charlotte bruin
Serie: Bewaarboekjes (bloemen; veren)
Oorspronkelijk: Nederlands
Verschenen: juni 2016
Uitgeverij: Gottmer
ISBN13: 9789025765774
Prijs: € 14.95
Leeftijd: 6-12 jaar

Bladeren bewaar boekje side

Dit Bladerenbewaarboekje is een echte vondst! Nu de blaadjes weer van de bomen vallen en de mini-monsters ze met zoveel plezier oprapen is het erg handig. De mini-monstertjes willen graag knutselen met de herfstblaadjes maar dan blijven er nog veel over.

Als je het vrolijk gekleurde boek opendoet zie je dat het eigenlijk 2 boekjes zijn. In het bewaarboekje kun je gedroogde blaadjes plakken en er iets bijschrijven, zoals van welke boom het blad komt bijvoorbeeld en waar je het gevonden hebt. Heel leuk!

Bladeren bewaar boekje 01
Bladeren bewaar boekje 02
Bladeren bewaar boekje 03
Bladeren bewaar boekje 04

In het ontdekboekje boekje kun je de blaadjes die je gevonden hebt opzoeken, dan zie je of het een kastanje- of een eikenblad is. Er staat veel informatie in over bomen en blaadjes, met allerlei leuke weetjes erbij. En...knutseltjes! Dat vinden de snazzie-monstertjes ook heel leuk.

Bladeren bewaar boekje 05
Bladeren bewaar boekje 06

De jonge en oudere kids beleven veel plezier aan dit boekje. Het wordt een geliefd bezit voor ze omdat het zo persoonlijk is. Ze schrijven er in, plakken er mooie bladeren in, maken de knutseltjes en ze leren veel over bomen en de natuur.

Je snapt natuurlijk al dat dit boek ook een superleuk cadeautje is! Voor de echte natuurlefhebber zijn er ook nog een Bloemen-bewaarboek en een Veren-bewaarboek verkrijgbaar.

Onze snazzie mini-monstertjes geven Mijn bladeren-bewaarboekje 3 vrolijk schijnende sterren!