Boodschappenlijstje
125 gram fijne kristalsuiker
125 gram boter (kamertemperatuur)
1½ vrije uitloop bio-eieren (kamertemperatuur)
½ theelepel vanile essence
125 g zelfrijzend bakmeel
2 eetlepels melk
1 eetlepel cacao
De mini-monstertjes zijn altijd in voor een thee-partijtje, maar niet met alleen maar thee. Er hoort natuurlijk iets lekkers bij. We bakken snel vanille-chocolade cupcakes voor ze. In mini-formaat want ze verdwijnen supersnel!
Zo maak je vanille/chocolade mini-cupcakes
Zet de papieren vormpjes in een mini-cupcakebakblik en verwarm de oven voor op 170°C
Gebruik ons recept om beslag te maken.
Roer cacao door de helft van het beslag.
Doe beide in een kom en roer met een stokje.
Schep de cupcake-vormpjes tot 2/3 vol.
Bak de mini cupcakes in ± 15 minuten gaar.
Laat de cupcakes afkoelen in het bakblik.
Nu kan het feestje beginnen...
Veel plezier!