SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Proefjesboek

meer wetenschap en techniek voor kids
Wetenschap, Leesboek en Proefjes
Proefjesboek side

Proefjesboek
Auteur: Arno Verweij
Illustrator: Tijn Snoodijk
Oorspronkelijk: Nederlands
Vertaald door: niet vertaald
Verschenen: september 2015
ISBN13: 9789057124518
Prijs: € 16.95
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Foto links: Arno Verweij

Proefjesboek side

Wat een leuk boek weer deze week! In 2004 startte Robert Dijkgraaf de website proefjes.nl die voortkwam uit de stichting Proefjes. De stichting Proefjes werd opgericht om kinderen op een toegankelijke manier in contact te brengen met wetenschap en techniek. En dat is gelukt!

De website heeft veel trouwe bezoekers, vooral kids maar ook opa's & oma's nemen regelmatig een kijkje op de website en leerkrachten maken er graag gebruik van voor het samenstellen van de lessen.

De auteur van dit boek, Arno Verweij, is de directeur van stichting Proefjes. Dus we weten al van hem dat hij een passie heeft voor wetenschap en techniek. Daarom is hij de aangewezen persoon om met enthousiasme zijn liefde voor proefjes op de kids over te brengen.

Proefjesboek 01

Proefjesboek past precies in de tijdgeest, alle kids houden van proefjes dus wat wil je nog meer? Of je meer wilt of niet, je krijgt het wel als je het Proefjesboek koopt. Want...het is ook nog eens geïllustreerd door een van Nederlands coolste illustrators, Tijn Snoodijk (volgens de snazzie mini-monsters)! Rennen dus, naar de boekwinkel.

PS bol.com gaat wel de mist in met de beschrijving die bij het boek staat "Geschikt voor: Jongens , 4-12 jaar"! Nieuwsflits voor bol.com: meisjes houden net zoveel van wetenschap & techniek als jongens!

Drie spetterende sterren voor Proefjesboek, van alle snazzie-lezertjes!