SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Op bezoek bij Schieveen

een Rotterdamse belevenis-boerderij
Info, Zomer en Vakantie- & weekenduitjes
Boerderij schieveen sidepic

Wat?
Belevenis Boerderij Schieveen

Waar?
Oude Bovendijk 220
3046 NL Rotterdam

Waneer?
woensdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30

 

In de Rotterdamse polder in de wijk Overschie ligt Belevenis-boerderij Schieveen. Een belevenis is het zeker, dat kun je in het filmpje zien!

Boerderij schieveen 01
Boerderij schieveen 02
Boerderij schieveen 03
Boerderij schieveen 04

Er is veel te zien en te doen op de boerderij, wat een pret! Zo mooi gelegen, veel (groot)ouders rijden er met hun kinderen op de fiets naar toe. Maar kom je met de auto dan kun je gezellig tussen de zonnebloemen parkeren.

Boerderij schieveen 05
Boerderij schieveen 06
Boerderij schieveen 07

De mooie oude boerderij met de stallen waarin koeien, schapen, geiten te vinden is zeker een bezoekje waard. In het hooi kasteel en op het water-speelterrein kun je lekker ravotten, je kunt de kippen voeren of op de kleine tractors rijden. Er is genoeg te doen op de boerderij!

Boerderij schieveen 08
Boerderij schieveen 09

Na het spelen is het tijd om in het zonnetje te genieten van iets lekkers, zoals een cupcake met slagroom of een softijsje met gekleurde sprinkels. Vergeet dan niet gelijk even rond te kijken in de gezellige boerderijwinkel!

Voor we weer vertrekken kun je nog even een ritje over het erf op een van de pony's maken, ook superleuk. De paardjes zijn zo lief en geduldig. Hier komen we zeker vaak terug om te spelen, het was een fijne dag!