Icon en

Snazzie's kerstboeken Top 3

voor peuters en kleuters
Nederlandstalig, Engelstalig , Kerstmis en Kartonboek
Kerstboeken top 3 homepage

Onze Top 3 kerstboeken zijn:

Duck & Goose - It's time for Christmas 
EAN 9781910126608 - alleen 2e hands

Kabouter Thijm en de Kerstboom
EAN 9789060388228 - € 9.95

Peppa's Christmas Jumper Day
EAN 9780241371589 - € 8.99

Kerstboeken top 3 sidepic

Onze top 3 kerstboeken is vandaag voor de kleinste mini-monstertjes, van 3 - 4 jaar. Het zijn alle drie lekker dikke kartonboeken, die goed bestand zijn tegen die grijpgrage peuterhandjes. De volgorde is willekeurig, kiezen uit deze drie boeken zou te moeilijk zijn. Alledrie zijn ze erg leuk, grappig en lief, anders zouden ze niet in onze top # staan! ;))

In Duck & Goose wil Goose allerlei leuke winterdingen doen, zoals sneeuwvlokjes opvangen; sleeën; een sneeuwgans maken en schaatsen bijvoorbeeld Maar eend zegt aldoor: het is niet de tijd om deze dingen te doen want...het is tijd voor kerstmis! Schattig, lief en met glitters, 3 gouden sterren!

Kabouter Thijm wil de kerstboom mooi versieren en al zijn kleine dierenvriendjes brengen iets moois mee voor in de boom. Er ontbreekt nog 1 ding aan, wat zou dat zijn? Thijm komt terug met een kaarsje en dan straalt de kerstboom je tegemoet! Lief, zacht en een rijmende tekst, 3 gouden sterren!

In Peppa's Christmas Jumper Day is het morgen kersttruiendag op school. Papa Big zoekt ze op maar de truien zijn veel te klein geworden. Peppa en George zijn gegroeid. Peppa mag papa's trui maar die is natuurlijk veel te groot! Gelukkig krijgt Peppa's papa net op tijd een goed idee! 3 gouden sterren!

Duck goose 01
Kabouter thijm 02
Peppa jumperday 03

Alledrie de boeken zijn een groot succes hier, elk op de eigen manier. De kinderen kijken er graag in en wij lezen ze met plezier voor. De lengte van de verhaaltjes is precies goed voor jonge luisteraartjes, ze hebben niet te lang geduld. Deze kerstboeken zijn kleurig, vrolijk en feestelijk en bovendien zijn ze briljant geïllustreerd. Twee zijn alleen in het Engels verkrijgbaar, 1 alleen in het Nederlands maar dat mag de kerstpret echt niet drukken.

3 stralend gouden sterrren voor snazzie's kerst top 3 van 2021!