Icon en

Snowy Valentine

een boek om samen te lezen
Prentenboek, Engelstalig en Valentijn
David petersen
Snowy Valentine
Auteurs/Illustrators: David Petersen
Oorspronkelijk: Engels
Verschenen: december 2011
Uitgeverij: Harper Collins Publishers Inc.
ISBN13: 9780061463785
Prijs: € 12.99 (HC)
Leeftijd: 6 - 100 jaar
In mei 2007 publiceerde de Amerikaanse cartoon schrijver/tekenaar David Petersen zijn eerste eigen stripboek: Mouse Guard Fall 1152. Het boek was meteen een groot succes dus het werd al snel een serie.


Met fans over de hele wereld volgde er een Mouse Guard (rollen)spel en nu is David Petersen druk bezig om zijn Mouse Guard-serie te laten verfilmen. Als fan van deze boeken hoopt Snazzie dat het hem lukt!
 

Vandaag gaat het over een ander fantastisch boek van David Petersen, een Valentijn boek: Snowy Valentine. Prachtig getekend en gekleurd en met humor geschreven, een perfect cadeau voor 14 februari.

Snowy valentine home
Snowy valentine 01
Snowy valentine 02
Jasper Konijn wil zijn lief graag het allermooiste cadeau dat er bestaat geven, maar hij kan niets bedenken. Daarom gaat hij eens kijken wat zijn buren hebben gepland voor Valentijn's cadeau. Vastberaden gaat hij op pad, ploegend door een dik pak sneeuw. Het is zeker geen gemakkelijke opgave...
Snowy valentine 03
Snowy valentine 04
Zou het Jasper lukken om zijn Lilly te verrassen met het mooiste cadeau ooit? Dat kun je lezen in dit boek. Wij hebben het inmiddels al vele malen gelezen en het blijft leuk! Daarom...

 

Van harte 3 prachtige sterren voor Snowy Valentine!