SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Sterren en Planeten

een deel uit de serie Wondere wereld
Wetenschap en De Ruimte
Sterren planeten sidepic

Sterren & planeten
Auteur/Illustrator: Mack
Foto's: Shutterstock
Serie; Wondere wereld, 12 delen
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Verschenen: april 2017
Uitgeverij: Clavis Informatief
ISBN13: 9789044829976
Prijs: € 19.95 (HC)
Leeftijd: 4 - 12 jaar

Sterren planeten sidepicll

De mini-monstertjes krijgen er maar geen genoeg van: sterren en planeten, ruimtevaart, het heelal, zo fascinerend allemaal! In de boekenserie Wondere Wereld van Mack gaat het alleen maar over fascinerende onderwerpen, zoals De seizoenen, Het weer, Allemaal leuke landen of Wilde dieren bijvoorbeeld. Liefst zou je ze allemaal kopen maar gelukkig is de bibliotheek er ook nog!

Sterren planeten 01
Sterren planeten 02
Sterren planeten 03

Maar dit deel gaat helemaal over de ruimte, de onderwerpen worden ondersteund door schitterende foto's. De tekst is informatief en leerzaam en heel begrijpelijk voor kinderen geschreven. Vele vragen worden beantwoord, de voorlezende maxi monsters hier leren ook nog veel van dit boek!

Het eerste deel van het boek gaat over onze aarde met de de zon, maan en sterren. Dan een gedeelte over ons zonnestelsel, met de andere planeten daarin. Gevolgd door het Heelal, met de melkweg, sterren andere planeten en nevels.

Sterren planeten 05
Sterren planeten 04

Tot slot de ruimte, NASA, raketten naar de maan met astronauten, naar ruimtestations, naar Mars en verder. Alles over de ruimteavonturen van de mens wordt in het boek uitgelegd, dus het is een compleet verhaal, tot nu toe. We brengen uren door met bladeren door het boek, voorlezen en uitleggen of gewoon genieten van de prachtige foto's, met de grappige tekeningetjes van Max.

3 stralende sterren voor Sterren & Planeten van alle snazzie-lezers, jong en oud!