Icon en

Elmo's Best Thanksgiving Ever!

Een Gouden Sesamstraat boekje
Engelstalig , Prentenboek, Thanksgiving (Amerikaans), Grappig en Feesten van over de wereld
Elmos best thanksgiving ever homepage

Elmo's Best Thanksgiving Ever
Auteur: Jodie Shepherd
Illustrator: Shane Clester
Serie: Mijn kleine Gouden Boekje
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald in het Nederlands: niet
Verschenen: september 2022
Uitgeverij: Golden Book Publishing Comp. Inc
ISBN13: 9780593483114
Prijs: € 8.99 (HC)
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Elmos best thanksgiving ever sidepicll

Vandaag lezen we Elmo's Best Thanksgiving Ever voor aan onze kleine monstertjes, helaas is dit Gouden Boekje niet vertaald in het Nederlands. Elk jaar doen we iets aan Thanksgiving omdat er veel expat-kinderen in Nederland wonen, die deze Amerikaanse feestdag vieren. Onze mini-monstertjes vinden het leuk!

Ze weten al, het gaat over lekker eten met familie en vrienden. En...vaak horen er kalkoenen bij ;)) Vandaag niet, want we zijn in Sesamstraat, waar ook elk jaar Thanksgiving wordt gevierd. Dan zitten de bewoners van Sesamstraat allemaal samen buiten aan lange tafels, gezellig te eten en te babbelen. Maar dit jaar stroomt het van de regen! Valt het feest nu in het water?

Elmos best thanksgiving ever 01
Elmos best thanksgiving ever 03
Elmos best thanksgiving ever 04

Als we naar de plaatjes in dit leuke boekje kijken valt het gelukkig nog mee met het feestje! Het ziet er gezellig uit al is het niet buiten. Zo te zien kwam de kalkoen ook nog even voorbij, al was het niet om feest te vieren ;)

3 helder schijnende sterren voor Elmo's Best Thanksgiving Ever!, van onze sesamstraat-kijkertjes en -luisteraars en hun voorlezers!