SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Uki and the Outcasts

Deel 4 van Kieran Larwood's konijnen sage
Engelstalig , Leesboek, Fantasy en Young-adult boek en/of film
Uki and the outcasts sidepic

Uki and the Outcasts
Auteur: Kieran Larwood
Illustrator: David Wyatt
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald in het Nederlands: niet
Verschenen: September 2019
Uitgeverij: Faber & Faber
EAN: 9780571342792
Prijs: € 14.99 (HC) € 7.99 (e-book)
Leeftijd: vanaf 10 jaar

Onze allerliefste fantasy boeken van nu zijn die van de Ierse auteur Kieran Larwood. Na de Podkin Eenoor trilogie is hij naadloos doorgegaan met een spin off en dat is Uki en de Outcasts. Kieran is een meesterverteller, de spanningsopbouw is erg goed en dan die dappere konijnen, wij houden er van!

Dit verhaal is traditionele fantasy in de stijl van Lord of the Rings, Game of Thrones of voor kinderen Harry Potter of Narnia, maar dan in een konijnenwereld. De held, de zoektocht, de monsters en de strijd tussen goed en kwaad zijn allemaal onderdeel van het verhaal.

Uki and the outcasts 01
Uki and the outcasts 02
Uki and the outcasts 03
Uki and the outcasts 04

Dan nog even over de illustrator, David Wyatt die voor ons in grote mate bijdraagt aan het succes van de boeken van Kieran Larwood. Als illustrator voor de Podkin Eenoorserie en ook de Uki trilogie is hij de beste keus die je je kunt bedenken.

Het tweede deel van de Uki Trilogie - Uki and the Swamp Spirtit is op 7 januari gepubliceerd, in hardcover en e-book. We lazen op de website van Kieran Larwood dat aan het slot van de trilogie hard gewerkt wordt, dit boek wordt in oktober van dit jaar verwacht en het heet Uki and the Ghost Burrow.

3 diamanten sterren voor Uki and the Outcasts, van de lezers, de luisteraars en de voorlezers!