SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Vandaag begint de Kinderboekenweek!

Je kunt worden wat je wil
Info, Nederlandstalig, Herfst, Prentenboek en Leesboek
Kinderboekenweek home

Kinderboekenweek 2021

Thema: Worden wat je wil

Kinderboekenweekgeschenk:
Bette Westera

Kinderboekenweek-Prentenboek:
Mark Janssen

Kinderen voor kinderen cd 42:
worden wat je wil

Kinderboeken week sidepic

Vanaf vandaag, 6 oktober is het tot 17 oktober Kinderboekweek 2021. Naar het kinderboekenweekgeschenk Tiril en de Toverdrank kijken we al een tijdje uit, als fans van Bette Westera. Het lijkt een heel spannend fantasyboek te zijn, dus ook nog eens een favoriet genre van de mini- en maximonsters. We gaan er sowieso snel in beginnen. Superleuk!

Tiril en de toverdrank
Dromer
Coco kan het

Dromer, het prentenboek dat je tijdens Kinderboekenweek 2021 voor slechts 7.25 euro kunt kopen is gemaakt door Mark Janssen. Van de boeken die Mark maakte zijn er eerder al een aantal besproken op snazzie. Dromer gaat over een kleine jongen die met dansen, schrijven en schilderen de wereld mooier maakt.

Logisch toch, dat we heel blij zijn met de kinderboekenweekkeuze voor Mark Janssen voor het prentenboek. Zijn illustraties zijn altijd grappig, kleurig en gewoon zo aansprekend, zijn boeken komen hier vaak uit de kast. De jongste mini-monstertjes worden lekker voorgelezen en bekijken graag de mooie prenten.

Coco kan het van Loes Riphagen is het Prentenboek van het jaar 2021. Een leuk boek over een onzeker vogeltje dat een klein zetje nodig heeft om te ontdekken dat ze meer kan dan ze dacht.

Dan is er nog de gloednieuwe Kinderen voor Kinderen CD van 2021, nummer 42 alweer! Hierboven kun je alvast naar een clip luisteren, Zomertroep heet het liedje! Hoe actueel wil je het hebben? :D

Voor meer info over de Kinderboekenweek 2021 kijk je hier

Nog 1 klein aandachtspuntje: De boeken zijn (nog?) niet vertaald en zijn dus alleen in het Nederlands verkrijgbaar!