SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Waarom jij van sterrenstof bent

Wetenschap kan zo leuk zijn!
Nederlandstalig, Wetenschap, Proefjes en Leesboek
Waarom jij van sterrenstof bent home

Waarom jij van sterrenstof bent
Auteur: Esther Walraven
Illustrator: Iris Boter
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Verschenen: mei 2020
Uitgeverij: Van Goor
EAN: 9789000371952
Prijs: € 16.99 (HC)
Leeftijd: 7 - 12 jaar

Waarom jij van sterren stof bent is weer zo'n leuk boek vol met wetenschap voor kinderen! Dit keer heeft Esther Walraven het geschreven en ze beantwoordt heel veel waarom? vragen over chemie. Vragen waarop jij vast ook graag een antwoord zou willen, zoals de vraag uit de titel. Maar ook over de chemie in je lijf, in je dagelijkse leven, in de natuur, in ons milieu en nog veel meer. En ... met leuke proefjes en weetjes om thuis de show mee te stelen. :))

Waarom jij van sterrenstof bent 01
Waarom jij van sterrenstof bent 02
Waarom jij van sterrenstof bent 03

De grappige illtustraties zijn van Iris Boter. Zij heeft al meer dan 140 boeken geillustreerd die door anderen zijn geschreven. Maar ze schrijft zelf ook boeken, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Je leest er alles over op haar website.

Waarom jij van sterrenstof bent 04
Waarom jij van sterrenstof bent 05

Wat een fijn boek voor onze weetgierige mini-monsters! Ze vonden het onder de kerstboom of kregen het van Sinterklaas en zijn er erg blij mee! Zoveel te ontdekken dat je nog niet wist. Met de feestdagen voorbij is het boek ook een superleuk cadeau voor een jarige, dus hou het in gedachten. Succes verzekerd!

3 helder schijnende sterren voor Waarom jij van sterrenstof bent!