SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Wat staat er op jouw verlanglijstje dit jaar?

Leuke Sint cadeaus!
Info, Cadeautje en Sinterklaas
Verlanglijstje 2023 homepage

Bordspellen
Dino Bingo € 20.99
Memory Octopussen € 16.95
Boomgaard € 37.99
Menselijk lichaam kwartetspel € 5.99
Montessori Dieren € 9.99
Extra: Stamp Bugs € 14.99

Verlanglijstje 2023 sidepicll

Sinterklaas en de Pieten zijn een paar dagen geleden weer goed aangekomen in Nederland. Hoog tijd voor een goed gesprek met de mini-monstertjes. Hebben ze al nagedacht over het aankomende feest? Weten ze al wat ze graag aan de Sint willen vragen?

Behalve een Iphone, Nintendo Switch of een nieuwe Ipad? Het moet natuurlijk wel te doen zijn voor Sinterklaas, hij gaat bij alle mini-monstertjes in Nederland cadeautjes brengen! Dat begrijpen onze monstertjes helemaal! Gelukkig houden ze ook veel van bordspellen.

Daarom hier onze top 5 (bord)spellen (in willekeurige volgorde) die de mini-monsters vorig jaar op hun verlanglijstje hadden!

Dino bingo 01
Dino bingo 02
Dino bingo 03
Dino bingo 04

Bingo voor kids, natuurlijk, wie houdt er niet van Bingo? ;)) Speciaal voor kinderen vanaf 4 tot 99 jaar is er een prachtig Dino Bingo spel gemaakt. Het spel kan door 3 tot maximaal 8 kinderen tegelijk gespeeld worden, maar het spel speelt een stuk 3 beter.met kids vanaf 6 jaar.

Memory 01
Memory 02

Een van onze leukste spellen is Memoryspel Octopussen. Geen wonder, het is door Owen Davey ontworpen. Vanaf 4 jaar kunnen de monstertjes het  - met 2 of meer speles - heel goed zelf spelen, ze onthouden veel beter dan wij. Het gaat prima!

Boomgaard 01
Boomgaard 02
Boomgaard 03
Boomgaard 04

Een prachtig spel van Haba is Boomgaard. Boomgaard is een heel bijzonder spel want je speelt niet tegen elkaar maar samen tegen de vogel. Die houdt natuurlijk ook van fruit! Als je samen gewonnen hebt van de vogel wordt er natuurlijk wel vergeleken wie het meeste fruit geplukt heeft! Van 3-6 jaar (Hier 5 t/m 7) met 1 tot 8 spelers.

Kwartetspel menselijk lichaam 01
Kwartetspel menselijk lichaam 02

Het Menselijk Lichaam Kwartetspel is een leuk en leerzaam spel voor kinderen van 6 jaar en ouder. Het spel heeft extra grote kaarten met veel leuke weetjes (heeft altijd succes) en de monstertjes leren er veel van! Je speelt het met 2 tot maximaal 4 spelers en wij hebben er veel plezier mee!

Montessori dieren 01
Montessori dieren 02
Montessori dieren 03
Montessori dieren 04

Het laatste maar niet het minste spel op onze lijst is Montessori Dieren van Clementoni. Eigenlijk is dit geen gezelschapsspel maar een speelse leermethode naar Maria Montessori. Hoewel je dit ook gemakkelijk met meerdere kinderen kunt spelen is het eigenlijk spelend leren. Voor kids van 3-6 jaar.


Tot slot een extra Sinterklaas cadeautip: geen bordspel maar wel een prachtig creatief Sint cadeau om mee te spelen

Stamp bugs 01
Stamp bugs 02
Stamp bugs 03

Bug Stamps - Insecten stempels zijn houten stempels met lichaamsdelen van insecten. Zo kun je zelf insecten samenstellen, naar je fantasie of naar de werkelijkheid. Er zit een 2 kleuren stempelkussen bij (zwart en geel) en een boekje met voorbeelden. De monstertjes hebben heel veel plezier met de stempels!

Fijne Sinterklaastijd gewenst!