SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Welkom thuis Bever

door Magnus Weightman
Prentenboek en Dierenboek

Welkom thuis Bever!
Auteur/Illustrator: Magnus Weightman
Co-auteur: Esther Werf
Oorspronkelijke taal: Engels/Nederlands
Verschenen: maart 2017
Uitgeverij: Clavis
EAN: 9789044829518
Prijs: € 17.95 (HC)
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Welkom thuis bever sidepic

In Welkom thuis Bever! door de Engels/Noorse illustrator/architect Magnus Weightman gaat Bever op avontuur, hij gaat een spannende reis maken. Onderweg komt hij allerlei dieren tegen, die verschillende soorten huizen bewonen, maar in wat voor huis woont Bever eigenlijk? En komt hij nog wel thuis? Want onderweg verdwaalt hij, maar gelukkig is er hulp nabij!

De grote, gedetailleerde tekeningen zijn grappig en lief en de inkijkjes in de gevarieerde huizen zijn superleuk. De mini-monstertjes (en wij!) steken er heel wat van op! Niet van alle dieren in het boek wisten we exact hoe hun woonplaats er uit ziet. De korte, rijmende teksten doen het ook erg goed bij de kleintjes en maken het voorlezen nog leuker.

Welkom thuis bever 01
Welkom thuis bever 02
Welkom thuis bever 03
Welkom thuis bever 04

Nu woont Magnus Weightman met zijn gezin in Nederland, in Rotterdam om precies te zijn. ;)) Hij tekende al in zijn kinderjaren maar de inspiratie om kinderboeken te maken kwam toen hij vader werd. Wij zijn blij dat hij naast zijn werk als architect de tijd vindt om zijn leuke kinderboeken te maken!

3 prachtig stralende sterren voor Welkom thuis, Bever!, van de snazzie luisteraartjes en de voorlezers!