Het is 2018! Gelukkig nieuwjaar!

Happy new year 2018

Snazzie wenst alle knutselaars, koks en koksmaatjes en grote en kleine lezertjes een gelukkig 2018 met veel liefde en plezier! We beginnen het nieuwe jaar weer met een geweldig boek en dat doen we de hele maand januari door, elke week een nieuwe aanrader. Dat komt in deze maand extra goed uit, zo in de kerstvakantie!

Graag willen we alle schrijvers en / of illustratoren van de boeken we op snazzie bespreken hartelijk bedanken voor alweer een jaar vol briljante nieuwe boeken, 2017 was geweldig! We kijken weer uit naar de prachtige boeken die we in 2018 gaan lezen!

Verder naaien & breien, passen en meten, tekenen en verven, knippen en plakken, vouwen en scheuren, zagen en timmeren we van alles en nog wat in de eerste maand van het nieuwe jaar en we hopen dat je weer gezellig meedoet.

Heb je dan nog tijd over of sta je liever in de keuken dan dat je knutselt? Lees dan onze kook & bakblogs. Zet je koksmuts op en maak eens iets lekkers, samen met je vriend/vriendin, broer of zus of met je vader of moeder misschien.

Wat je ook doet deze maand, het wordt vast en zeker leuk want de koude wintermaand januari is al goed begonnen!