We kijken al weer uit naar Februari!

Kawaii plushie home

Februari begint gelijk goed, want we zitten in het staartje van de Nationale Voorleesdagen die op 24 januari begonnen en tot en met 4 februari doorgaan. Op 14 februari is het natuurlijk Valentijn, ook heel leuk. Het Chinees Nieuwjaar begint dit jaar op 16 februari, dus terwijl de hartjes nog voor je ogen dansen. En dan komt nog de voorjaarsvakantie, vanaf 24 februari t/m 2 maart, een bezig maandje dus, voor snazzie!

We maken allerlei leuks deze maand, voor Valentijn. We maken Kawaii plushies, nog steeds hip. We maken Valentijn cadeautjes en mooie Chinese knutsels. We hopen dat jullie weer mee doen.

Dan koken en bakken we lekker veel zoet voor Valentijn maar ook hartig & gezond pasta en brood. We bakken vrolijke cupcakes voor het Jaar van de Hond.

Tot slot - zoals altijd op snazzie - zijn er de prachtige nieuwe boeken. Boeken over liefde, voor Valentijn of spannend over China. In de vakantie wil je misschien graag even lekker op de bank liggen met een mooi boek of een film.

Wij wensen je alvast een prachtige Valentijnsdag, een gelukkig Chinees Nieuwjaar en een gezellige voorjaarsvakantie - Zie je weer snel op snazzie.nl!