Icon en
Jaozi 2016 promo ll

Februari begint weer goed want zoals elk jaar zitten we aan het eind van de Nationale Voorleesdagen. Die zijn op 23 januari al begonnen maar gaan nog door tot en met 2 februari. Wij doen lekker mee! Er zitten een aantal van onze favorieten in de Prentenboeken Top 10 van 2019, dus heel leuk! Kijk maar of je ze herkent :))

Het Chinees Nieuwjaar begint dit jaar op 5 februari, 2019 is het jaar van het varken. Daarom bakken we heerlijke cupcakes met schattige biggetjes er op. We bakken ook lekkere dingen voor 14 februari want dan is het weer Valentijn. Daar achteraan op 23 februari begint de voorjaarsvakantie, een kort maar fijn maandje dus, februari!

Ook knutselen we allerlei leuks deze maand en we hopen natuurlijk dat jullie weer allemaal mee doen.

Tot slot - zoals altijd op snazzie - zijn er verschillende, prachtige nieuwe boeken. Een boek over liefde, voor Valentijn, een prachtig kookboek dat over China gaat en twee bijzonder mooie nieuwe prentenboeken. In de vakantie wil je misschien graag tijd maken om even lekker languit te liggen met zo'n mooi boek.

Wij wensen je alvast een fijne Valentijnsdag, een gelukkig Chinees Nieuwjaar en een heel gezellige voorjaarsvakantie en ... we zien je graag weer snel op snazzie.nl!