Icon en
Pagina februari moppereend

Vandaag (op 1 februari) is het de laatste dag van de Nationale Voorleesdagen. De scholen en bibliotheken zijn op 22 januari al begonnen. Er zitten geen favorieten van ons in de Prentenboeken Top 10 dit jaar, dat is jammer!

Onze mini-monstertjes vinden Moppereend wel erg leuk en dat was toevallig het boek dat aan ze werd voorgelezen, bij hun schoolontbijt. Of toch niet zo toevallig want het is Boek van het Jaar 2020! De komende weken wordt onze boekenkeuze dus een verrassing, benieuwd of jullie onze liefste boeken ook zo mooi vinden!

Na de Voorleesdagen is het op 14 Februari Valentijn en dat gaan we vieren! We bakken allerlei lekkere dingen voor onze liefste mini-monstertjes en maxi-monsters, voor beste vriendjes & vriendinnetjes en voor mama's en papa's. We willen eigenlijk al gelijk beginnen!

Het is nog goed koud buiten dus we hebben lekker veel tijd om te knutselen deze maand. We beginnen al bijna gelijk met een groot project voor een klein meisje dat veel van Disney houdt, we hopen dat jullie het ook leuk zullen vinden.

Tot slot begint op 22 februari begint de voorjaarsvakantie en op 1 maart gaan we pas weer naar school! Een fijn kort maandje hoor, februari. Let op onze vakantie uitjes, die zijn weer fijn!

Wij wensen je alvast Happy Valentijnsdag en een fijne voorjaarsvakantie en ... we zien je graag weer snel op snazzie.nl!