Icon en
Hong bao ox home

Het Chinees Nieuwjaar begint dit jaar in februari, op de 12e van de maand. Het is het Jaar van de Os maar ossenkoekjes zijn er niet dit jaar, of toch? We maken weer leuke knutsels en...twee traditionele, erg lekkere recepten voor een gezellige gezinsviering. Geen familie aan tafel omdat we (waarschijnlijk) nog in lockdown zijn en dat is heel erg jammer natuurlijk! We maken er toch een feestje van!

Op 14 Februari is het zoals altijd Valentijnsdag en dat gaan we ook vieren! We bakken bijzondere Perzische liefdestaartjes voor onze liefste mini- en maxi-monsters, voor beste vriendjes & vriendinnetjes en voor mama's en papa's. We willen eigenlijk al gelijk beginnen, het recept ziet er zo lekker uit!

Het is koud buiten en we zijn nog steeds in lockdown dus we hebben lekker veel tijd om te knutselen deze maand. We beginnen eindelijk aan de wintertafel, dat moet er nu toch echt van komen! Koning Winter en zijn kabouters maken we en ook nog twee dieren. Superleuk!

Tot slot zou op 20 februari de voorjaarsvakantie beginnen. Maar we hebben geen idee of we dan alweer terug op school zijn. Nog minder idee of het dan al zo snel vakantie zal zijn, terwijl we net weer zijn begonnen. Dat moeten we dus maar even afwachten!

Wij wensen je alvast een Gelukkig Chinees Nieuwjaar, Happy Valentijnsdag en ... we zien je graag weer snel op snazzie.nl!