Juni, de zomer begint!

Img 0991

Juni is een mooie maand, de zomervakantie komt al dichterbij. Het blijft 's avonds lang licht dus er wordt door de kids veel buiten gespeeld. Het is vandaag warm en benauwd dus we zijn zelf ook veel buiten.

We bakken mini-koffiebroodjes en extra lekkere pannenkoeken voor vaderdag, dat valt dit jaar op 17 juni. Natuurlijk maken ook nog een lekkere niet-zoete hap voor pa, onze heerlijke homemade vissticks. Verder maken we allerlei Unicorn lekkers en tropische drankjes.

We maken een fotomagneet voor papa. We knutselen leuke led-beestjes en gaan proberen om Fortnite figuren te kleien (dit voor grotere kids). We werken af en toe in de verhuisde moestuin, al is er nu weinig aan te doen, behalve af en toe een sprietje onkruid uittrekken. Wel veel water gieten op warme dagen! Het gaat heel goed met alle nieuwe plantjes en zaailingen maar nu is het gewoon wachten op de oogsttijd... ;)

Dat betekent wel dat we genoeg tijd overhouden om prachtige boeken te lezen! En met snazzie's keuzes voor juni wil je dat vast. Heerlijk in de zon zitten met een mooi boek over de natuur of over konijnen, wat wil je nog meer?

We wensen jullie weer veel plezier in juni!