SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en
Pokemon schatkist sidepicll

Het is vandaag de eerste dag van juli en de zomervakantie komt er echt aan! Op zaterdag 9 juli begint de zomervakantie voor Midden-Nederland en op 22 augustus gaan we weer naar school. Noord-Nederland heeft op 17 juli de 1e vrije dag t/m 28 augustus. De kids in Zuid Nederland zijn het laatst aan de beurt, hun eerste vakantiedag is op zaterdag 23 juli. Maar wel fijn, hun eerste schooldag is pas op 5 september!

Vakantie is bij snazzie leuke uitjes en ook lekker luieren buiten, met een mooi boek. Die mooie boeken zijn van alles wat, deze maand. Ook gaan we weer naar Archeon, daar is zoveel te zien en te doen. We kijken er al naar uit ;)) En we zoeken nog steeds naar stoepplantjes, we zijn nog niet op de helft!

We eten veel buiten, daarom vind je in juli meestal veel picknickrecepten op snazzie. Deze maand juli is hier geen uitzondering op. Met al dat lekkere zomerfruit gaan weer genieten van wat we ervan gaan bakken ;))

Onze juli knutsels zijn all about Pokemon! We kleien cute Pokemon-figuurtjes, we vernissen ze en we verven een schatkistje om ze in op te bergen. Er passen er precies vier in! We leggen stap-voor-stap uit hoe je ze kan maken en dat is vast makkelijker dan je denkt.

We wensen jullie allemaal - in binnen- en buitenland - een heel fijne zomervakantie met veel zonnschijn!


Foto: Pokemons (de eerste staat op 07-07 online)