SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en
Pasticcini alla fruitta home

Het is augustus en COVID19 is nog steeds aktief, vooral in de Delta-variant. Gelukkig zijn er al veel mensen gevaccineerd en kunnen we op afspraak toch leuke vakantietripjes maken (ondanks onze donkerrode landencode!) in eigen land en daarbuiten.

Half juli zagen jullie onze uitstapjes naar Archeon en Miniworld op snazzie, allebei heel erg leuk! In augustus gaan we naar Burgers Zoo en naar Sealife, daar verheugen wij ons heel erg op.

We lezen deze maand vooral prentenboeken, met de kleinste mini-monsters. Omdat ze niet veel begrijpen van alle maatregelen en zich er toch in moeten schikken. We lezen fijne boeken over wat thuis betekent, met mooie illustraties, van eigen bodem en daarbuiten. Fijn om voor te lezen, nu we allemaal zo vaak thuis moeten blijven!

We koken en bakken veel lekkers. Bij het voorlezen bij de thee snoepen we Italiaanse Pasticcini. Dat zijn kleine zoete gebakjes met crème pâtissierè, slagroom, chocola en zomerfruit. Erg lekker!

Ook onze knutsels passen bij de zomer, we knutselen onder andere mooie schelpenlichtjes, vlinders en very cute sleutelhangers met ijsjes er aan.

Dus op vakantie in het buitenland of thuis lees snazzie.nl en doe mee! We wensen jullie allemaal nog een fijne voortzetting van je vakantie met veel zonneschijn!

foto: Italiaanse Pasticcini (vanaf 1 augustus staan ze online)