Icon en
Chicken skewers home

De vakantie is bijna twee weken oud en augustus wordt warm - gelukkig niet zoals eind juli - dus veel zin om binnen te zijn hebben we niet. 's Avonds bereiden we voor en 's morgens  vroeg koken en bakken we, zodat we daarna lekker naar buiten kunnen. Als het droog is gebruiken we de barbecue om lekkere spiesjes te maken met frietjes erbij of we maken snel klaar pasta. We maken ook jam, koude limonade en frisse fruit ijslollies.

We zorgen goed voor onze moestuin want die geeft ons zoveel en het water geven houdt nooit op. Chris Haughton vertelt ons in een filmpje hoe je collages maakt. We plukken wilde bloemen bij Hoek van Holland en maken daar mooie tuinlantaarns mee. We spelen in de tuin met kinetisch zand, er is weer genoeg leuks te doen.

Er komen veel tips aan op snazzie, voor leuke dagtripjes en fijne winkels. We nemen een koffer vol dierenboeken mee op vakantie en weer thuis lezen we vrolijk verder. Lekker languit in de schaduw of bij regen op de bank met een boek, dat verveelt ons nooit!

We wensen jullie een fijne vakantie!

foto: kipspiesjes met ananas en friet, 04-08 online