SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en
Egeltjes traktatie sidepicll

Snazzie wenst alle kleine en grote lezertjes van onze website een fantastisch 2022 met veel liefde, vriendschap en plezier maar bovenal: een goede gezondheid!

De eerste dag van het nieuwe jaar is altijd familiedag in Nederland, net zoals overal op de wereld. Maar als dit nieuwe jaar begint is alles nog steeds heel anders.  De corona-pandemie van het afgelopen jaar is veranderd in de Omikron pandemie. Het aantal besmettingen loopt supersnel op, het zit over de hele wereld in ieders gedachten! Iedereen wenst elkaar een gelukkig nieuwjaar, net als altijd, maar deze wens heeft nu een extra betekenis! We hopen nu dat 2022 het jaar is dat Covid19 het verliest en uit de wereld verdwijnt!

Maar nu ons januari-programma ;))
Nu we weer in lockdown zitten tot 17 januari als dit jaar begint houden we ons op snazzie liever bezig met leuke dingen! We hebben nog even kerstvakantie, tot 10 januari 2022.

Nu onze kerstvakantieuitjes allemaal niet doorgaan lezen we veel boeken. Over reizen bijvoorbeeld en over afval en recycling, (want we missen veel school en zo leren we nog iets extra's) en over het milieu en elektriciteit. Je zou niet denken dat dat leuk kan zijn maar het is het wel!

De Nationale Voorleesdagen staan gepland voor 26 januari t/m 5 februari. Maar het is nog even afwachten nu de scholen dicht zijn! Prentenboek van 20221 is Maar eerst ving ik een monster, op de voorleesdagen-website lees je er meer over!

We knutselen een leuke traktatie voor de januari-jarigen, we maken sneeuwpoppen en we denken aan de vogels in de winter! We bakken winterkoekjes en maken een Chinees Nieuwjaar salade. Het wordt in ieder geval weer een creatieve maand bij Snazzie, of je nu leest, kookt en bakt of graag knutselt!

En natuurlijk hopen we dat je weer veel pret met ons zal hebben, ook in 2022!