Icon en
Creeper koekjes home

Snazzie wenst alle kleine en grote lezertjes van onze website een fantastisch 2021 met veel liefde, vriendschap en plezier maar bovenal: een goede gezondheid!

De eerste dag van het nieuwe jaar is altijd familiedag in Nederland, net zoals overal op de wereld. Maar dit jaar was alles heel anders. Dat geldt ook nog voor het begin van het nieuwe jaar 2021. De Covid-19 pandemie van het afgelopen jaar zit over de hele wereld in ieders gedachten. Iedereen wenst elkaar een gelukkig nieuwjaar, net als altijd, maar deze wens heeft nu een extra betekenis! We hopen dat 2021 het jaar is dat Covid19 het verliest van de nieuwe vaccins en zo uit de wereld verdreven wordt!

Maar nu zoals altijd ons januari-programma ;))
We beginnen het jaar met Minecraft, door de lockdowns dit jaar is er extra veel gegamed door kinderen en Minecraft is 1 van de populairste games.We bakken Minecraftkoekjes, we maken voor de kleinsten grappige vingerpopjes en we lezen een superleuk Minecraft Zoek en vind de Creeper-boek.

We lezen interessante boeken (want we missen veel school en zo leren we nog iets extra's) over Stephen Hawking, Europa en een prachtig filosofisch verhaal over een jongen, een mol, een vos en een paard.

We knutselen ook nog winterknutsels en in de keuken merk je ook dat het winter is. Het is in ieder geval weer een creatieve maand bij Snazzie, of je nu leest, kookt en bakt of knutselt!

We hopen natuurlijk dat je ook in 2021 weer gezellig met ons meedoet!