De boodschappen
125 gram zachte boter
125 gram fijne suiker
2 vrije uitloop eieren (kamertemp.)
1 theelepel vanille extract
3 eetlepels melk (kamertemperatuur )
125 gram zelfrijzend bakmeel
Onze mini-monstertjes kun je geen groter plezier doen dan een trommel vol versgebakken vanille cupcakes. Het is bijna geen moeite, ze zijn zo gemakkelijk te maken en lekker snel klaar. Bovendien kun je ze op allerlei manieren opleuken, voor elke gelegenheid kun je een passende cupcake maken ;))
Zo maak je onze heerlijke basic-vanille cupcakes
Verwarm de oven voor op 180°c en plaats het rooster in het midden van de oven
Zet papieren vormpjes in een cupcake bakblik en schep ze 2/3 vol met beslag.
TIPS!
- Doe de ovendeur pas open als de cupcakes bijna klaar zijn anders kunnen ze inzakken!
- Prik een satéstokje in de cupcake om te zien of ze gaar zijn van binnen.
- Als de cupcakes afgekoeld zijn kun je ze versieren of zo opeten.