Boodschappenlijst
600 gram rundergehakt
American steakhouse seasoning (Jumbo)
olijfolie om te bakken
100 gram bacon
stukje Cheddar kaas
gemengde slablaadjes
1 uitje + cherry tomaten
4 bagels
De beste burgers maak je zelf, zeker voor de liefste, beste vader op vaderdag! :D De kruiden die wij gebruiken zijn in een busje verpakt en bij de Jumbo supermarkten te koop, heel gemakkelijk.
Je kunt ook gemakkelijk zelf een kruidenmix maken van 1 theelepel zeezout, 1/2 theelepel zwarte peper, 1 cayenne peper, 2 knoflookpoeder en 2 paprikapoeder.
Zo maak je de bacon & kaasburgers burgers
Kneed de kruiden door het gehakt.
Rol het gehakt uit.
Steek burgers uit met een glas.
Leg de burgers op bakpapier.
Bestrijk de burgers met olie.
Toast de bagels onder de grill.
Bak de bacon crispy.
Leg de burgers in de grillpan.
Bak ze ongeveer 6 minuten per kant.
Rasp er kaas over en laat het smelten.
Beleg de bagels met sla en uienringen.
Leg twee burgers op een bagel, leg daar de bacon op.
Serveer de burgers met tomaat, mayonaise en/of (hot)ketchup.
Fijne vaderdag!