SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Blippi

Happy Halloween
Engelstalig , Kartonboek en Halloween
Blippi halloween sidepic

Blippi - Happy Halloween
Auteur/Illustrator: Editors Studio Fun International
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald door: niet
Verschenen: juli 2020
Uitgeverij: Studio Fun International
ISBN13: 9780794445621
Prijs: € 5.99 (kartonboek)
Leeftijd: 2 - 4 jaar

Blippi vind je in talloze filmpjes op youtube.com, heel grappig voor peuters & kleuters. Zoals op de achterkant van dit boekje staat You Tube Sensation Blippi ;)) Je begrijpt het al Blippi komt uit Amerika. Ook onze kleine mini-monstertjes vinden zijn filmpjes erg leuk.

De filmpjes zijn kort en vrolijk en gaan over allerlei dingen die kleine kinderen interesseren zoals treinen, dieren, constructie en nog veel meer. Bovendien houdt Blippi van pret maken en spelen en hij zingt heel veel liedjes.

Blippi halloween 01
Blippi halloween 02
Blippi halloween 03

Er zijn ook educatieve filmpjes waarin Blippi de kids de kleuren, letters of cijfers leert. Of filmpjes waarin hij het museum, pretpark of de dierentuin bezoekt. Blippi rijdt op een tractor of op een kameel en hij praat met allerlei mensen, zoals de boer of de dierenverzorger.

Superleuk, maar de filmpjes zijn wel allemaal in het Engels. Het maakt voor onze peuters niks uit, ze begrijpen het prima.

Blippi halloween 04
Blippi halloween 05

Het boekje is net als de filmjes, grappig en kleurig en in het Engels. Blippi in het boek lijkt perfect op de echte. Hij vertelt wat Halloween is - verkleden en veel snoep ;) - en naait zelf een kostuum, voor zijn hond! Het boekje is heel stevig, goed voor kleine handjes en heeft een leuke prijs. Bovendien is het nergens eng of griezelig. De jongste snazzie-lezertjes vinden het heel erg leuk!

3 glinsterende sterren voor Blippi - Happy Halloween van alle mini-monstertjes!