SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Bosdag

Dag 1 van de voorjaarsvakantie
Info, Buiten spelen, Vakantie- & weekenduitjes, Winter, Natuur en Antroposofie
Bosdag sidepicll
Bosdag midden
Bos dag homepage

Op de eerste dag van de Voorjaarsvakantie is het koud! Maar buiten schijnt de zon, het is een mooie dag. Er wordt niet lang over nagedacht, we gaan fijn naar buiten, naar het Rotterdamse bos, hoewel sommige mensen dit bos een park noemen(???).

De monstertjes gaan graag naar het bos, ze struinem door de afgevallen blaadjes en takken, op zoek naar mooie stokken (een hobby!). Je komt hier van alles tegen, prachtig gekleurd mos, paddenstoeltjes, grappige naamborden en heel, heel veel bomen natuurlijk! Het bos is zo mooi in de zonneschijn.

Bosdag 00
Bosdag 01
Bosdag 02
Bosdag 03

In dit gedeelte van het bos is het heel rustig, af en toe komt er iemand die een hond uitlaat voorbij. Aan de andere kant zijn speeltuintjes en eettentjes, een pannenkoekenhuis en een hertenkamp. Daar is het meestal veel drukker.

Hier is het avontuur! Over beekjes lopen, in bomen klimmen, hutten maken en dammen bouwen, in de modder. Wat is er nou leuker dan dat? De monstertjes vermaken zich hier heel goed. En...er gaan weer wat stokken (afgewaaide takken) mee naar huis, voor de verzameling. Onze voorjaarsvakantie is goed begonnen!

Bosdag 04
Bosdag 07
Bosdag 06

Fijne vakantie!