De boodschappen
1 ui
2 eetlepels olijfolie
600 gram kalkoenreepjes
3 theelepels Mexicaanse burritokruiden
3 grote tomaten
1 paprika
150 gram mais
200 gram geraspte cheddar&mozzarella
4 grote, zachte tortilla wraps
olijfolie om te besprenkelen
Deze burritos vinden de kids superlekker, ze zijn gevuld met kalkoen en mais. De kalkoen kan ook vervangen worden door kip, varkensvlees of gehakt. Geef er eventueel wat yoghurt bij om te dippen.
Zo maak je Burrito's
Hak de ui grof.
Bak de uiensnippers zacht.
Voeg het gekruide vlees toe.
Bak het vlees bruin.
Was, verwijder de zaden en snij de paprika.
Bak de paprika en tomaten mee.
Voeg ook de mais toe.
Laat de vulling 15 minuten zachtjes stoven terwijl de oven voorverwarmt op 200°C
Roer de vulling even door.
Schep de vulling op de tortilla.
Perfecte kaasmix bij AH.
Bestrooi de vulling dik met kaas.
Vouw de burritos en sluit ze met water.
Smeer de burritos met wat olijfolie in.
Bak ze 6-7 minuten per kant.
De burritos zijn dan licht gekleurd, de kaas is gesmolten.
Serveer ze met yoghurt, homemade chips and guacamole.
¡buen provecho