De boodschappen
100 gram boter
100 gram witte basterdsuiker
1 vrije uitloop ei
1 theelepel vanille extract
200 gram tarwebloem
¼ theelepel bakpoeder
100 gram witte chocolade druppels
100 gram pure chocolade 92%
sprinkeltjes, rood & roze
Eindelijk! Vandaag is het moederdag, de kids konden bijna niet meer wachten met al die geheimen! Ons laatste moederdag baksel zijn deze Britse koekjes, shortbread heten ze daar. Wij zouden zandkoekjes zeggen, op zich niets bijzonders maar de chocolades van Callebaut & Stella Bernrain maken deze koekjes wel extra-extra-lekker en dat willen we graag, voor mama!
We beginnen gelijk, zo maak je zandkoekjes met chocolade
Verwarm de oven voor tot 170°C en leg bakpapier op de bakplaat
Steek rondjes uit het deeg.
Leg ze op de bakplaat.
Bak de koekjes 12-15 minuten.
Laat de koekjes helemaal afkoelen, op een rooster
Strooi sprinkeltjes op de natte chocolade, laat de chocola goed drogen en doe dan hetzelfde met de pure chocolade
Ons mini-monstertje maakt zijn eigen design.
Zijn koekjes zijn veel leuker dan die van ons!
Snazzie wenst jullie allemaal een heerlijke moederdag!