Wat heb je nodig?
een blikje kleine croissants (24 stuks)
½ reep Tony's chocolonely
100g hazelnoten
1 vrije uitloop bio-ei
Op ons PDFrecept vind je een origineel recept voor Rugelach, een echt Chanoeka gerecht. Maar wij hadden deze week weinig tijd, daarom hier ons verkorte maar ook erg lekkere recept, dat we om accuraat te zijn maar chocoladebroodjes noemen ;))
Zo maak je snelle chocoladebroodjes
Voorbereiden
Hak de hazelnoten.
Hak de chocolade.
Klopt het ei.
Rol de broodjes uit.
Snij de broodjes los op de perforatie en plak er 2 aan elkaar
Zo maak je de broodjes
Leg chocola en hazelnoot op het deeg.
Rol het deeg op.
Nu heb je 12 kleine broodjes.
Verwarm de oven voor tot 200°C
Klop kaneel en water door het ei.
Strijk het op de broodjes.
Leg bakpapier op de bakplaat.
Bak de broodjes 7 - 10 minuten.
Laat de broodjes even koelen maar serveer ze warm.
De chocoladebroodjes smaken lekker met een beker melk!
Fijne Chanoeka!