De boodschappen
3 rijpe mango's
125 ml heet water
85 gram suiker
6 blaadjes gelatine
6 ijsblokjes
125 ml slagroom
wat muntblaadjes
Een geurige Chinese mangopudding die heerlijk smaakt is snel gemaakt met dit recept maar...hij moet wel 3 - 4 uurtjes opstijven in de ijskast.
Zo maak je Chinese mango pudding
week de gelatine in koud water tot het zacht is
Schil de mango's en snij ze in stukken.
Blend 2,5 mango tot het een gladde puree is.
Smelt de suiker in het hete water.
Snij de overgebleven halve mango in blokjes en bewaar ze om straks mee te garneren
Los de gelatine in het suiker-water op, laat goed afkoelen.
Doe de mango in een kom, voeg ijsblokjes, room en vanille toe.
Voeg ook het gelatinemengsel toe, klop alles door elkaar.
Schenk de pudding in kommen als het ijs is gesmolten.
Zet de pudding 3 - 4 uur in de ijskast om op te stijven
Druk vershoudfolie op de pudding, dan voorkom je een vel.
Serveer de pudding met stukjes mango en muntblaadjes.
Gelukkig Chinees Nieuwjaar!